Brun utan sol – Bäst i test 2016

Det finns en uppsjö av olika brun-utan-sol-krämer, men vilken är egentligen bäst? Är dyrast alltid bäst? Vilken ger den jämnaste brännan? Som tur är finns det många som gör dessa tester och vi sammanställer resultaten för att kunna ge dig riktigt bra rekommendationer. Nedan är en sammanställning från flera olika oberoende tester som har resulterat i följande topp-rekommendationer!

1. L’Oréal Sublime Bronze Self-tanning Golden Mousse – Denna har hamnat i topp i flera konsumenttester!
2. Clarins Delicious Self Tanning Cream – Överlägset bäst i Aftonbladets test
3. L’Oréal Self-tanning duo-wipes

SVT Plus test

Plus, konsumentmagasinet på SVT provade flera olika brun-utan-sol-produkter och kom fram till att dyrast faktiskt var bäst (i detta fall). De gjorde tre deltest; ett var pris per ”solbränna”, det andra testet var om de färgade av sig och det sista testet var det synliga resultatet på testpaneldeltagarna.

Slutresultet var att L’Oreal gav den bästa solbrännan men var samtidigt den dyraste produkten. ACO var den billigaste krämen men gav också det sämsta slutresultaten. Bäst i test blev L’Oreal Self-tanning duo-wipes. Näst bäst i test blev St. Tropez Bronzing mousse.

Aftonbladet – Välj rätt brun utan sol

Aftonbladet hade 6 olika brun-utan-sol-produkter i sitt test. Två fick underbetyg men tre av produkterna finns näst högsta betyg.
Vinnarna i testet var:
Clarins Delicious Self Tanning Cream
Å Body Care Brun utan Sol
L’Oreal Sublime Bronze Self-tanning Golden mousse

Bäst-i-Test

Bäst i Test testade 7 ”BUS”-produkter 2014 och bäst i test blev Decléor Aroma Sun (10/10), det var också den dyraste produkten. Bästa budgetval var L’Oréal Sublime Bronze Self Tanning Gel (8/10). Även BareMinerals Faux Tan Body Sunless Tanner fick ett bra betyg (8/10).

Allas

Allas testade BUS-produkter våren 2014 och samtliga testade produkter fick minst väl godkänt men de med bäst betyg var följande:
Brun utan sol/Apoliva
Sun touch self-tan lotion/Nivea sun
L’Oréal Sublime Bronze Self-tanning Golden Mousse

Örebroguiden

Örebroguiden testade flera BUS-produkter och dessa fick full pott!
ACO Brun utan sol – Self tanning lotion
Apoliva brun utan sol – Ansikte / Kropp & Ansikte
L’Oréal Sublime Bronze Self-tanning Dry spray
Garnier Ambre Solarire Intense Natural Bronzer
L’Oréal Sublime Bronze Fresh Self-tanning gel