Solpuder

Solpuder är en populär produkt som även säljs under namnet bronzer. Det är den enklaste och snabbaste lösningen för att bli brun under en dag. Men längre än så håller inte solbrännan.

Makeup

Egentligen ger solpudret ingen solbränna och huden reagerar inte på pudret alls. Det är istället själva pudret som har en mjukt tonad nyans och resultatet blir att hud och hy ser solfärgad ut. Det är således en make-up och medlet säljs i form av puderkakor eller löst puder. Fördelen med solpudret är att det är lätt att tvätta av och att resultatet syns utan fördröjning. Det gör att det är lätt att få en jämn och fräsch nyans.

Många varumärken

Det finns mängder av solpuder på marknaden i alla möjliga prisklasser. Ett något dyrare puder brukar räcka längre och ge en mer naturlig solbränna. Men vilket märke som passar den individuella huden och hyn bäst beror på hudens grundfärg och hur fet hyn är.

Många varumärken presenterar bronzers i olika nyanser. Det är då möjligt att hitta en nyans som passar den egna hyn och som ser naturligt solkysst alternativt solbränd ut. Allra fräschast blir resultatet om nyansen ger en solkysst look och inte en djup solbränna.

Oavsett vilket märke som väljs är solpudret mycket drygt och är därför mycket billigt att använda.

Solpuder/bronzers vi rekommenderar


FusionBeauty - GlowFusion Active Bronzer

FusionBeautys första solpuder som är framtagen som även skapar en avslappnade effekt för rynkor. Finns i tre vackra nyanser och passar alla hudtyper.

Köp här för endast 375kr