Solservetter

Solservetter är en relativt ny form av brun-utan-solbehandling som i mångt och mycket liknar brun-utan-solkrämen och spraytan. Servetterna innehåller samma aktiva ingrediens: DHA, som i kontakt med huden triggar de döda hudcellerna på hudens yta att producera melanin. Det synliga resultatet är en brun tonnyans som ger huden ny och fräsch lyster och DHA är helt ofarligt att använda.

Lätt att få rätt bruna nyans

Servetterna säljs i paketform och är mycket lätta att använda. De är också praktiska att ha med sig på resor. Servetten masseras mjukt mot huden och resultatet visar sig efter några timmar. Servetterna innehåller ett medel som torkar snabbt och de är kladdfria. Medlet färgar dessutom inte av sig på kläderna, vilket gör servetterna mycket behändiga att använda. Det är däremot viktigt att tvätta händerna ordentligt efter användning.

Särskilt praktiskt är det att använda servetterna i ansiktet, där det annars kan vara svårt att fördela krämer jämnt med tanke på att ögonbryn och mun ska undvikas. Solservetter är också billiga.

För bästa effekt

Resultatet är inte särskilt beständigt. För att få bästa effekt av servetterna gäller det att använda dem regelbundet, upp till tre gånger per vecka. Det hjälper också att använda servetterna på en väl rengjord hud och att peela huden.

Vi rekommenderar följande solservetter


TanCan Wipes

Högdiserat betakaroten som medverkar till snabbare & jämnare solbränna. 1 eller 10-pack!

Köp här för endast 16kr